RESUM D'ACTIVITATS 2013

AMB EL SUPORT I SUBVENCIO DE LA :

ACTES DE COL.LABORACIO AMB L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Exposició retrospectiva Carnaval 2012, un esdeveniment que es cobreix des de fa més de 20 anys, essent el tret de sortida dels carnavals de Tarragona, amb l’assistència del nou rei Carnestoltes i la seva  concubina.

 

-       Convocatòria per sisè any consecutiu del Concurs Santa Tecla Digital 2013

 

-       Col.laboració amb el Patronat Municipal de Turisme en l’organització del 13è concurs fotogràfic de la Mitja Marató de Tarragona

 

 

SORTIDES PER FOMENTAR L’ACTIVITAT FOTOGRAFICA.

Sortida a alta mar per veure el comportament i les diferents especies d’aus de les nostres contrades

Cursa de cavalls al Cos de Sant Antoni de Vilaseca.

Reportatge sobre els Tres Tombs a Tarragona

Vàrem cobrir un partit del Nàstic a peu de gespa, donant-los posteriorment al club de manera gratuïta una col·lecció de les millors fotografies.

Sortida a les Mines de Plom de Bellmunt del Priorat, fet que vàrem aprofitar per conèixer l’evolució del poble gràcies a la seva activitat minera.

Sortida fent nit al Delta de l’Ebre per observar el seu ecosistema i divulgar-lo

Tarragona Nocturna, trobada i sopar d’estiu, fent un reportatge sobre la nostra ciutat vista de nit, aprofitant per instruir als més

Acompanyàrem al tarragoní  bicampió estatal de Motocross i ara especialitzat en el FreeStyle, Luis Moreno

Sortida per fer la tardor al Montseny, una escapada a un entorn natural únic. Molts lluirem la samarreta de l'AFT que vàrem dissenyar.

Sortida Nocturna per fer les “Llums de Nàdal” a Tarragona. Mes de 30 socis vàrem invadir els carrers de Tarragona.

FORMACIÓ:

Paral·lelament, l’Agrupació fotogràfica de Tarragona, segueix impartint cursos de formació, adreçat a joves, adults i gent gran per tal de seguir divulgant la fotografia entre els ciutadans de Tarragona i comarques que es volen endinsar en el món de la fotografia. Aquest any s´han fet un total de 8 cursos i 2 tallers per donar una formació complerta a tots els interessats

CARNET JOVE:

Aquest any, per donar cabuda a la gent jove, facilitant la seva incorporació a l’Agrupació, hem creat el carnet jove per tal que els joves, amb una petita quota anual puguin començar a formar-se i gaudir de la fotografia rodejats de gent més experimentada per tal de compartir coneixements.

LLIGA FOTOGRÀFICA:

Un any més, em dut a terme la Lliga Fotogràfica de l’Agrupació, i un cop al mes ens hem reunit per a comentar i debatre les fotografies presentades. La guanyadora de la Lliga, va ser convidada al sopar de Nadal de l’A.F.T. i se li va lliurar un petit trofeu commemoratiu.

CÉSAR AUGUST:

Atenent la petició expressa de la Federació Catalana de Fotografia, s’ha decidit convocat el 43è. Concurs Nacional de Fotografia “César August”, estàndard de la nostra Agrupació i un clar referent en el món de la Fotografia.


FACEBOOK

 

Vàrem crear al 2013 la plana de Facebook, actualment contem amb mes de 540 seguidors, algo realment dificil d'imaginar fa uns messos, l'abast que tenen les nostres publicacions també va molt mes enllà del que teniem previst, podeu observar en la imatge adjunta com una publicació nostre arriva a ser vista per mes de 1.000 persones !!!  Gracies a tots per fer-ho possible.

 

ESPEREM PODER SEGUIR CREIXENT I FENT MES ACTIVITATS AL LLARG DEL 2014 !!!