44è  Concurs Nacional de Fotografía Cèsar August.El dia 10 de Gener de 2015, els membres del  Jurat de la Federació Catalana de Fotografia, Srs: Emili Sancha, Roderic Pla i Delfí Ramírez, van otorgar els següents premis d'entre les 106 obres admesses a concurs.


PREMI D'HONOR,  400 € i Replica del Trofeu per a JOSEP Mª LOMBART GIL (Barcelona)  Per haver col·locat tres fotos d'entre les vint escollides pel Jurat com les millors del Concurs i ser la triologia guanyadora de les dues finalistes.


SEGON PREMI : Replica del Trofeu per a VANESSA GALAN SANCHEZ (Barberà del Vallés) Per triologia entre les vint finalistes.  (Fotografies Pendents)


TERCER PREMI: MIQUEL PLANELLS SAURINA  (Banyoles) Per l'obra "Eva"


PREMI SOCIAL: 30,00 € i Replica del Trofeu per a ANTONIO ROCA PENTINAT  Per l'obra "Palauet amb figura"


A mida que les anem rebent publicarem les altres fotografies que van arribar fins a ser les 20 finalistes.Diferents moments de la tria:Entrega de Premis i Inaguració de l'Exposició.


Fotografies: Dolors Granero, Pilar Veciana i Vicente Rodrigo.


E-mail recibido en la A.F.T. del Sr. Jorge Coma, director de la revista Super Foto Digital. :Hola Andreu,

Aprovecho la ocasión para felicitaros por el estupendo concurso que organizáis desde hace tanto tiempo y que es uno de los certámenes internacionales más prestigiosos que se convocan en Cataluña y España.

Si necesitáis cualquier cosa contar con nosotros.

Un cordial saludo.

  

 

Jorge Coma

Director

Super Foto Digital


Bases : Català / Castellà :